https://pamax-servis.si/

IZJAVA O ZASEBNOSTI

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Podjetje PaMAX Peter Žunič s.p., ki upravlja spletno trgovino www.pamax.si, se pri svojem poslovanju zavzema za korektno uporabo osebnih podatkov.
V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine.

Podjetje PaMAX Peter Žunič s.p. za potrebe poslovanja spletne trgovine pamax.si zbira naslednje podatke uporabnikov:

  • ime in priimek
  • naslov in kraj bivanja
  • naslov za pošiljanje naročenega blaga
  • naslov elektronske pošte (uporabniško ime)
  • geslo v enkriptirani (šifrirani obliki)
  • ostale podatke, ki jih uporabnik vnese pri registraciji v spletno trgovino. Za točnost vnesenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino na odgovarjamo. Za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino pamax.si

IZJEMNO RAZKRITJE OSEBNIH PODATKOV

Podatki, ki jih podjetje PaMAX Peter Žunič s.p. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

KOMUNIKACIJA

Z uporabnikom Ponudnik vstopa v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Elektronska pošta z marketinškimi sporočili vsebuje sledeče sestavine: – jasno in nedvoumno morajo biti označena kot reklamna sporočila – pošiljatelj mora biti jasno razviden – različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne. Prav tako morajo biti jasno določeni pogoji udeležbe v njih. – željo uporabnika, da ne prejemajo reklamnih sporočil, bo ponudnik dosledno spoštoval.